Product was successfully added to your shopping cart.
Do košíka
Pokračovať
Koreniny, dochucovadlá, na pečenie
Amylon Bio vanilkový cukor 20 g
Tradičná japonská omáčka na dochucovanie pokrmov.
Zloženie: voda, paradajkový pretlak, pšeničný sirup, jablkový ocot, morská soľ, sušená cibuľa, zmes korenia.
Sterilizované.
Obsahuje lepok.
Používa sa k ochuteniu varených i pečených pokrmov podľa kuchárskej knihy svätej Hildegardy z Bingenu.
Používa sa k ochuteniu varených i pečených pokrmov podľa kuchárskej knihy svätej Hildegardy z Bingenu.
Umeocot vzniká pri výrobe Umeboshi - nakladaných japonských sliviek. Kombinácia slanej a kyslej chuti je jedinečným chuťovým zážitkom.
Jednodruhové korenie – mletá kurkuma. Korenie, známe aj pod menom žltý zázvor. Pochádza z južnej Ázie. Používaná ako liek, korenie a aj farbivo. Dodáva jedlu jemne pikantnú a exotickú chuť.
Cejlónska škorica bio mletá
Obsahuje 6 kociek, každá vystačí na 1/2 litru vývaru. Bez glutamanu sodného, farbív, konzervantov a iných aditív.
Zeleninový bujón v prášku BIO