Product was successfully added to your shopping cart.
Brezový cukor 250g

Brezový cukor 250g

2,40 €

(Nie je na sklade)

Predchádzajúci

Jahoda s mätou, bylinný sirup 500ml

Predchádzajúci

Sirup ginko biloba 250ml

Brezový cukor 250g

Napíše recenziu k tomuto produktu ako prvý

Rýchly prehľad

Prírodný brezový cukor

Dostupnosť: Nie je na sklade

2,40 €

Detaily

Brezový cukor Xylitol je prírodný cukor, ktorý sa chuťou, sladivosťou ako aj použitím vyrovná klasickému repnému alebo trstinovému cukru. Môžeme ho používať všade tam, kde používame štandardný cukor. Na rozdiel od neho však má o 40% nižšiu kalorickú hodnotu. Brezový cukor má množstvo pozitívnych vlastností – nepriberá sa z neho, neokysľuje organizmus, je antibakteriálny, podporuje trávenie, zabraňuje tvorbe zubného kazu, je vhodný aj pre diabetikov, pri redukčnej diéte, pre tehotné ženy trpiace tehotenskou cukrovkou, pri nedostatku vápnika. Jeho pozitívny vplyv na zdravie potvrdzuje množstvo štúdií a vedeckých testov, ako aj čoraz väčší počet pozitívnych spotrebiteľských ohlasov.

Brezový cukor má množstvo pozitívnych vplyvov na ľudský organizmus: neokysľuje organizmus, je antibakteriálny, podporuje trávenie, neprispieva k tvorbe zubného kazu, preto je vhodný pre diabetikov, pri redukčnej diéte, pre tehotné ženy trpiace tehotenskou cukrovkou, pri nedostatku vápnika ako aj pre deti a dospelých trpiacich zubným kazom. Jeho pozitívny vplyv na zdravie potvrdzuje množstvo štúdií a vedeckých testov, ako aj čoraz väčší počet pozitívnych spotrebiteľských ohlasov.

Glikemický index brezového cukru: GI = 7
(pre porovnanie: GI klasického bieleho alebo hnedého cukru je 70 až 100)

Účinky brezového cukru na ľudský organizmus:

pôsobí antibakteriálne, ako prirodzené antibiotikum
znižuje potrebu inzulínu v tele
udržiava a stabilizuje nízku hladinu cukru v krvi
je účinný voči plesňovým ochoreniam a kandidózam
má detoxikačné a alkalizačné účinky
zamedzuje tvorbe zubného kazu
ústne baktérie nedokážu odbúrať brezový cukor, preto sa nevytvára kyselina
znižuje tvorbu zubného povlaku a spomaľuje proces tvorby zubného kameňa
znižuje chuť do jedla, znižuje pocit hladu
podporuje tráviace procesy
má o 40% menej kalórií a 75% menej uhľohydrátov ako bežný rafinovaný cukor
zvyšuje tvorbu kolagénu
znižuje riziko artritídy

Kedže má brezový cukor výrazné antibakteriálne účinky, nezabezpečuje vhodnú pôdu pre kvasinky ani pre droždie.Nie je teda vhodný na prípravu kysnutého cesta. Brezový cukor možno používať v neobmedzenom množstve. Jeho pozitívne účinky sa dosahujú dlhodobým a pravidelným používaním. Predstavuje zdravú, chutnú a účinnú alternatívu klasického cukru.

Krajina pôvodu: Fínsko
  1. Napíše recenziu k tomuto produktu ako prvý

Napíšte vlastnú recenziu