Product was successfully added to your shopping cart.
Do košíka
Pokračovať
Koreniny, dochucovadlá, na pečenie
Tradičná japonská omáčka na dochucovanie pokrmov.
Používa sa k ochuteniu varených i pečených pokrmov podľa kuchárskej knihy svätej Hildegardy z Bingenu.
Používa sa k ochuteniu varených i pečených pokrmov podľa kuchárskej knihy svätej Hildegardy z Bingenu.
Umeocot vzniká pri výrobe Umeboshi - nakladaných japonských sliviek. Kombinácia slanej a kyslej chuti je jedinečným chuťovým zážitkom.
Jednodruhové korenie – mletá kurkuma. Korenie, známe aj pod menom žltý zázvor. Pochádza z južnej Ázie. Používaná ako liek, korenie a aj farbivo. Dodáva jedlu jemne pikantnú a exotickú chuť.
Cejlónska škorica bio mletá
Zeleninový bujón v prášku BIO
Umeocot neutralizuje kyslosť a odstraňuje črevné problémy